Σχετικά με εμάς

Πήραμε τις πιο αξέχαστες γεύσεις, αρώματα και γλυκίσματα της παιδικής σας ηλικίας & αφού τα μικρύναμε με αγάπη τα μεταφέραμε στο σήμερα σαν αξεσουάρ.

Είναι τόσο μοναδικό αίσθημα να νιώθεις ότι μπορείς να συνδυάσεις την αγαπημένη σου σοκολάτα με ένα μοντέρνο αξεσουάρ. Τόνισε την θηλυκότητα σου και εκφράσου με την ίδια αθωότητα που γνώρισες τα σχέδια που μας εμπνέουν.

Γιατί να επιλέξεις κάτι χειροποίητο

Το να δημιουργείς κάτι από το μηδέν είναι μία μοναδική εμπειρία. Είναι ασύγκριτο να δημιουργείς κάτι μοναδικό που κανένα άλλο ανθρώπινο χέρι δεν μπορεί να αντιγράψει γιατί το καθένα δίνει την δική του μοναδικότητα.

Το πιο ξεχωριστό όμως είναι ότι κάτι έχει δημιουργηθεί για σένα, κάτι που απλά θα ανήκει σε σένα και θα είναι μοναδικό.

Λίγα λόγια για τα σχέδια μας

Όλα τα σχέδια μας όσον αφορά τα μενταγιόν είναι εμπνευσμένα από γλυκίσματα που στην διάρκεια του χρόνου μας έμειναν αξέχαστα. 100% χειροποίητα από πολύ ανθεκτικό πηλό. Είναι γλυκά με υπέροχο άρωμα και γεμάτα χρώματα. Έχουν δηλαδή όλα τα απαραίτητα συστατικά για να γίνουν κομμάτι της καθημερινότητας σας και του στυλ σας.

Κάνε ένα πρωτότυπο Δώρο

Μπορεί ένα χειροποίητο προϊόν να γίνει ένα πρωτότυπο και αξέχαστο δώρο;;;;; Θα λέγαμε ότι είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά ενός χειροποίητου προϊόντος . Επίλεξε το καλύτερο για τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Είναι φιλικά προς το περιβάλλον

Όλα μας τα προϊόντα είναι φτιαγμένα από τα υλικά φιλικά προς το περιβάλλον και καθόλου τοξικά... Βέβαια όσο ωραία και να μυρίζουν καλό θα ήταν να μην τα δοκιμάσετε!

Είναι ακριβά;

Η τιμή είναι κάτι σχετικό γιατί σε ένα χειροποίητο προϊόν εκτός από το επιθυμητό αποτέλεσμα και τα υλικά στην τιμή εμπεριέχεται η εμπειρία και η τεχνογνωσία του αντικειμένου. Παρόλα αυτά οι τιμές μας είναι απόλυτα προσιτές και οικονομικότερες στην κατηγορία των αξεσουάρ και δη των χειροποίητων.

Επικοινωνήστε μαζί μας για τις απορίες σας και την κριτική σας